در این نشست، دبیران شبکههای تخصصی سازمانهای مردمنهاد دغدغهها و انتظارات خود را مطرح کردند. برخی از مباحث مورد بحث شامل چالشها و نیازهای پیشروی شبکههای تخصصی، تقویت فعالیتهای اجتماعی، و راهکارهایی برای افزایش مشارکت جوانان در امور مختلف اجتماعی و اقتصادی و گفتوگو و تبادلنظر در خصوص راهکارهای ارتقاء مشارکت و توسعه شبکههای تخصصی و تقویت فعالیتهای اجتماعی در کشور بود.
دکتر رحیمی در ادامه با تأکید بر اهمیت اولویت دادن به روح حرکت داوطلبانه و مردمنهاد در شبکههای تخصصی، گفت: «ما نباید صرفاً به ساختارهای رسمی و دولتی اکتفا کنیم. تجربه نشان داده است که مشارکت جوانان زمانی موفق است که از دل جامعه و بهصورت خودجوش شکل بگیرد.»
وی افزود: «امروز نیازمند متدشناسی علمی در حوزه جوانان هستیم تا بتوانیم چالشهای موجود را با دیدگاهی نوین حل کنیم.»
رحیمی در ادامه بر اهمیت تقویت فعالیتهای اجتماعی و نقش شبکههای مردمنهاد در تقویت حس همبستگی و همکاری تأکید کرد و گفت:«امروز مشارکت جوانان در فعالیتهای اجتماعی به شدت نیازمند حمایت است. ما باید با ایجاد انگیزه و استفاده از ظرفیتهای موجود، این روند را تغییر دهیم.»
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه بر اهمیت توسعه زیرساختهایی مانند کمپهای گردشگری و کارخانههای نوآوری تأکید کرده و اظهار داشت: «کشور امروز در شرایط حساسی قرار دارد و تنها راه نجات، استفاده از خرد جمعی و حرکت بهسوی اقتصاد دانشبنیان است. شبکههای تخصصی و سازمانهای مردمنهاد در این مسیر نقش کلیدی ایفا میکنند.»